Minister Weyts investeert in Kontich

Op 4 mei 2022, over deze onderwerpen: Onderwijs

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 87.450 in Sint-Ritacollege eerste graad in Kontich. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze kinderen en dus in onze toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “Goed uitgeruste klassen dragen immers bij aan de kwaliteit van ons onderwijs.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Kontich ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 87.450 in Sint-Ritacollege eerste graad in Kontich. Concreet gaat het om het vervangen van de centrale verwarming in blok E M S.

Onze burgemeester, Bart Seldeslachts, is ook bevoegd voor onderwijs en reageert heel tevreden. De vele scholen in Kontich zijn immers één van onze grote troeven als gemeente en daar moeten wij in blijven investeren.
Investeren in scholen, is gelijk aan investeren in de toekomst.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is