Anja Poortmans (N-VA) volgt Peter Van Eyndhoven op als gemeenteraadslid in Kontich-Waarloos

Op 20 december 2021, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Gemeentebestuur, Gemeenteraad, Verkiezingen, Verkiezingen 2018

Op de gemeenteraad van december kondigde Peter Van Eyndhoven (N-VA) aan dat hij zijn mandaat als gemeente- en politieraadslid niet meer naar behoren kon combineren met zijn bezigheden als zelfstandige, zijn taak als brandweerman in Kontich en zijn privéleven. Bijgevolg neemt hij ontslag uit deze raden, maar hij blijft zeker en vast wel een geëngageerd N-VA-bestuurslid.

In 2018 nam Anja Poortmans met een tiende plaats op de lokale N-VA-lijst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ze behaalde 254 voorkeurstemmen. Ze is een actief bestuurslid van de N-VA-afdeling en is momenteel ook penningmeester. Anja is werkzaam in de financiële sector en mama van een tienerdochter.

“Het is met veel eer en genoegen dat ik toetreed tot de gemeenteraad. Kontich-Waarloos is een gemeente die veel te bieden heeft. Laten we er samen voor werken om dat zo te houden,” aldus Anja. “Ik ben fier om deel uit te maken van de coalitie van N-VA met Open-VLD.”

In de politieraad zal Peter Van Eyndhoven opgevolgd worden door de fractieleider in de gemeenteraad, Guido Daelemans (N-VA).

“Ik wil Peter van harte danken voor zijn inzet, maar respecteer zeker en vast zijn keuze. We zijn er bovendien van overtuigd dat Anja een heel goede opvolger gaat zijn binnen onze tienkoppige gemeenteraadsfractie,” licht afdelingsvoorzitter Bert Cauwenberg toe. “Ik wens haar veel succes met haar mandaat.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is