Schaatspiste opent met hulde aan sponsors

Op 10 december 2016, over deze onderwerpen: Gemeentebestuur, Jeugd, Middenstand, Ondernemen, Sport

Tijdens de opening van de overdekte schaatspiste voor de genodigden, werden de sponsors door schepen van Sport Pieter Defoort (N-VA) in de kijker geplaatst.

De sponsors of hun afgevaardigden werden op de piste gevraagd en kregen bloemen en een geschenk als waardering. Vijftien sponsors brachten 15.000 euro bijeen en zorgden voor logistieke ondersteuning.

Pieter Defoort dankte verder de verschillende gemeentediensten die aan de opbouw van de piste hebben meegewerkt en het personeel dat voor de uitbating zorgt. De schaatspiste werd ingereden door de schepen Veerle Van Dyck en Pieter Defoort. Nadien was het de beurt aan genodigden en aan hun kinderen om het ijs uit te proberen. Naast de klassieke activiteiten zoals Mountainbike on Ice en G - schaatsen zijn er dit jaar twee nieuwigheden.

Mega Ferre

Op 13 december wordt de piste ter beschikking gesteld aan de vzw 'Mega Ferre', die de opbrengst ervan krijgt. Op 4 januari is er 'kleuterschaatsen'. Vandaag om 13 uur gaat de piste open voor het brede publiek.

Op enkele uitzonderingen na kan er alle dagen geschaatst worden tussen 13 en 22 uur tot en met zondag 8 januari 2017. Een schaatsbeurt kost 3 euro en het huren van schaatsen 2 euro. Handschoenen dragen is verplicht.

(CML - HLN Antwerpen Zuid)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is