De Warmste week voor N-VA Kontich-Waarloos

Op 14 december 2018, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Cultuur, Veiligheid, Verkiezingen, Verkiezingen 2018

N-VA Kontich-Waarloos maakt van de week voor Kerstmis opnieuw ‘De Warmste Week’. Want net als de vorige jaren steunen wij ook in 2018 Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel.

Net als de voorbije jaren kan iedereen een goed doel naar keuze selecteren en acties hiervoor opzetten tijdens Music For Life. Vorig jaar zamelden alle N-VA-afdelingen, waaronder ook Kontich-Waarloos, 51 735,17 euro in voor twee vzw’s.

Dit jaar koos elke provincie voor een eigen begunstigd doel met een rode draad doorheen de gekozen vzw’s. Elke vzw zet zich op haar eigen manier in voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Voor de provincie Antwerpen is de keuze gevallen op vzw Het Raster. Zij begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis, en hun omgeving.

Dit jaar kiest N-VA ervoor om een paar gezellige en lekker warme handschoenen aan te bieden om deze actie te steunen. Aan vijf euro per paar is de kostprijs eerder bescheiden. De totale opbrengst komt ten goede aan het goede doel.

Als je dus je handen wil warmen aan deze leuke handschoenen en tegelijkertijd een goed doel wil steunen, kom dan op vrijdagavond 21 december naar de jaarlijkse Kerstdrink van N-VA Kontich-Waarloos in de Altenakapel. Iedereen welkom vanaf 19u30, en dit jaar komt Jan Jambon als gastspreker langs.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is