Enkele reflecties van uw fractieleider na de verkiezingen van 14/10/2012.

Op 17 december 2012, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Verkiezingen

De verwachtingen waren relatief hoog en onze ambitie is zeker waar gemaakt: de grootste partij van Kontich worden met het doel om positieve verandering te brengen in onze gemeentepolitiek.

Bij de  eerste coalitiegesprekken op 14/10 waren er 2 opties om tot een meerderheid te komen.  Omdat CD&V onredelijke en onbespreekbare eisen op tafel legde,werd resoluut besloten om met Sander in zee te gaan en samen te proberen van Kontich een leefbare en fijne gemeente te maken.

Ondertussen heb ik mogen ondervinden dat de verkozen ploeg een geweldig team is dat bereid is om zich volledig in te zetten voor een gezond bestuur van Kontich.

Naast de nodige opleiding (ons onder andere aangeboden door de Vereniging Van Steden en Gemeenten) investeren we nu al graag tijd en energie in het opstellen van beleidsplannen, maken van afspraken en bepalen van strategieën.

Op deze manier willen we voorbereid zijn om vanaf januari onze taak naar tevredenheid van de inwoners van Kontich te vervullen.

Vandaar dat ik iedereen (zowel N-VA als Sander) nu al wil bedanken voor de enthousiaste voorbereiding.  Zonder de toekomst te onderschatten, heb ik er het volste vertrouwen in dat we met de verkozen ploeg een competent team hebben om onze gemeente te leiden.

Hierbij wens ik ook aan alle inwoners van Kontich (over de partijgrenzen heen) prettige feestdagen en een fijne, gezonde overgang naar 2013.

En voor 2013 wens ik alle politici van Kontich de nodige wijsheid, rust en vrede, en de wil om via een fijne samenwerking het belang van de inwoners van onze gemeente te dienen.

In het vooruitzicht van een constructief 2013, mijn vriendelijke  Vlaamse groeten .

Griet Van Gaver
Fractieleider N-VA Kontich-Waarloos

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is